SOLICITARE ACORD SI PREZENTARE A POLITICII DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  1. Solicitare acord si prezentare a politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal.

1.1. Firma noastra depune toate eforturile pentru a pastra in maxima siguranta datele clientilor nostri fie ca sunt persoane fizice sau persoane juridice.

1.2. Datele pe care le colectam sunt strict pentru a putea oferi serviciile comandate, pentru a va putea oferi suport tehnic, pentru a putea intocmi documentele legale impuse de catre lege sau contractul semnat (contract, factura proforma si factura fiscala, act aditional, rapoarte despre serviciile oferite), respectiv pentru a va anunta despre modificarea sau actualizarea serviciilor noastre.

1.3. Acordul Dvs Pentru a oferii cele enumerate mai sus sunteti de acord sa ne furnizati si sa ne acordati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, cnp, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, numar dvs de telefon. Datele sunt pastrate pe perioada contractuala sau pana la terminarea serviciilor.
Nu colectam date despre: religia, apartenenta politica si/sau etnica, orientatia sexuala.

1.4. Detalierea scopul folosirii datelor Dvs:
– completare si semnare contract de prestari servicii
– colectarea de lead-uri pentru ofertare si contactare potential client
– servicii de contabilitate
– furnizare suport tehnic

Precizam ca datele pe care ni le furnizati pot fi transmise la furnizori externi sau interni -persoane imputernicite de operator- pentru a va putea oferi serviciile comandate si a putea gestiona actele necesare si impuse de catre lege, cum ar fi: servicii de programare, servicii de contabilitate, servicii juridice, servicii de plati online, servicii de curierat.

Datele pe care le furnizati sunt:
– pastrate in format electronic.
– prelucrate intr-un mod care asigura securitatea, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin masurile tehnice si organizatorice pe care le-am intreprins.

1.5. Care sunt drepturile Dvs:
– dreptul de acces la date. Puteti sa ne solicitati daca se prelucreaza sau nu date despre Dvs de catre firma noastra, care sunt aceste date si la ce sunt folosite. Aceste date va sunt furnizate in mod electronic. Aceste date puteti solicita personal la sediul nostru din Bucuresti, Sector 3, sau prin email in format electronic pe adresa de email contac@realizare-web-site.ro.
– dreptul la rectificarea sau actualizarea datelor. Puteti sa cereti actualizarea sau rectificarea datelor detinute de catre firma noastra.
– dreptul de a cerere stergerea datelor cu caracter personal. Puteti sa cereti stergerea datelor cu caracter personal de la firma noastra. Acest lucru puteti cere dupa expirarea contractului, dupa incheierea prestarii serviciilor comandate si furizate, daca nu sunt obligatii financiare.
– dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor
– dreptul la portabilitatea si migrarea datelor. Aveti dreptul de a cere de la firma noastra transmiterea datelor in format electronic pentru a le furniza altor firme sau parti.
– dreptul la opozitie. Aveti dreptul de a va opune la prelucrarea datelor cu caracter personal.
– dreptul de a depune o contestatie la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
– dreptul de a retrage consimtamantul si acordul Dvs pentru prelucrarea datelor Dvs personale.

Furnizarea de date cu caracter personal reprezinta o obligatie contractuala, necesara pentru incheierea contractului, astfel daca nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, contractul dintre parti nu poate fi incheiat si nu va vom putea oferi serviciile solicitate sau suportul tehnic.

Pentru orice intrebari legate de prelucrarea datelor personale, va puteti adresa Responsabilului pentru protectia datelor la adresa contac@realizare-web-site.ro

Wordpress themes JazzSurf