grafica si content writing

Ceea ce Digiteria isi propune in primul rand pentru proiectele sale se poate rezuma intr-un singur obiectiv: Cresterea continua a afacerii dumneavoastra prin diferentiere!

De la societati stabilite la start-up, de la logo-uri simple sau un re-branding complet, fiecare client este tratat cu atentie si profesionalism pastrand in minte acelasi obiectiv: de a va depasi asteptarile.

Mai jos puteti gasi descrierile sumare ale serviciilor noastre cele mai populare.

identitate vizuala

Identitate Vizuala

Identitatea vizuala a brand-ului este precum cartea de identitate a unei persoane. Obiectivul nostru este sa cream un brand de impact, usor de amintit si de recunoscut.

Logo Design

Ca si in viata de zi cu zi, prima impresie este si de aceasta data cea mai importanta. Primul element cu care consumatorul interactioneaza este logo-ul, inima si fata brandului. Pentru a putea aduce la viata viziunea clietilor nostri, consideram ca un aspect foarte importat este sa lucram impreuna, pentru a descoperi mesajul optim de care aveti nevoie pentru a va atinge obiectivele.

logo design
webdesign

Web Design

Afacerile de succes ne-au demonstrat importanta prezentei in mediul online. Cu toate acestea, trecerea de la traditional la digital in comunicarea brand-ului este intodeauna o provocare. Un aspect foarte important pentru aceasta tranzitie este pastrarea aceleasi linii vizuale in mediul online ca si in mediul offline. Experienta noastra asigura prezenta dumneavoastra in mediul digital, pastrand in acelasi timp aceeasi calitate si acelasi impact, astfel incat identitatea brand-ului dumneavoastra sa fie intarita ori de cate ori este intalnita.

Creare de Continut

In zilele noastre continutul inseamna mai mult decat comunicare, Acesta se refera, astfel, la cel mai important element prin care mesajul ajunge in mintea publicului. Intr-o epoca in care consumatorii sunt deja satui de publicitate, mesajul comunicat trebuie sa se transforme in continut relevant pentru audienta. De la articole si comunicate de presa pana la mesaje promotionale, integram mesajele pe care dorim sa le transitem sub forma de continut relevant pentru consumatori in vederea indeplinirii obiectivelor dorite.

creare de continut
Cere o oferta personalizata!

Contact

Telefon: 0734.526.944

Email: office@digiteria.ro

Wordpress themes JazzSurf