optimizare SEO

SEO (Search Engine Optimization) este un serviciu care ajuta la cresterea relevantei site-ului tau in fata marilor motoare de cautare. Scopul acestor servicii este acela de a creste pozitia site-ului in rezultatele afisate de motorul de cautare pentru anumite cuvinte cheie, relevante pentru domeniul de activitate.

SEO este un proces delicat, care trebuie abordat cu rabdare si cu multa munca. Acest serviciu are la baza 4 etape fundamentale:

optimizare seo
  1. Auditul site-ului si cuvintele cheie

Site-ul este punctul de plecare in orice strategie de optimizare SEO. Acesta trebuie optimizat in conformitate cu cerintele oferite de Google in ghidul anual. Aceste cerinte sunt completate cu know-how-ul echipei noastre, care vor oferii un plus de optimizare la nivelul website-ului, printr-un audit de usability (experienta utilizatorului in site).

Cuvintele cheie, subiectul principal in jurul caruia se invarte optimizarea SEO, trebuie alese cu mare atentie. Acestea trebuie sa fie relevante pentru domeniul site-ului promovat. Doar asa, succesul unei campanii SEO poate sa fie unul rasunator. Echipa noastra va ofera un research complex al cuvintelor cheie, dintre care le vom alege doar pe cele mai relevate, care, teoretic, pot transforma orice vizita in conversie.

            2.  Optimizare SEO On-page

In acesta etapa echipa noastra implementaza toate modificarile agreate in prima etapa. Acest pas are rolul de a crea un site web curat, care sa aiba o viteza mica de incarcare si care sa ofere utilizatorilor o experienta pe masura.

Cuvintele cheie vor fi adaugate cu atentie in tag-uri precum title si meta description, dar si in alte elemente principale ale site-ului precum heading-urile si descrierea alternativa a imaginilor.

seo
link building seo

             3.   Link building

Campaniile de linkbuilding sunt, in fapt, un proces prin care site-ului ii este creat un profil de link-uri directe, provenite de la site-uri relevante domeniului de activitate in care activeaza.

Echipa noastra de copywriteri vor scrie texte unice pe care le vom publica pe site-uri cu o notorietate ridicata. Acesta este cea mai sigura metoda prin care site-ul poate creste natural, fara a deranja algoritmii de penalizare Google.

            4.  Monitorizarea si interpretarea rezultatelor

Acesta etapa este, din punctul nostru de vedere, cea mai importanta. Aici putem evalua daca optimizarile pe care le-am facut ne-au avantajat, daca strategia de link-building da roade sau daca clientul nostru primeste zilnic conversii provenite din mediul organic.

Pentru ca transparenta trebuie sa existe in orice relatie B2B, atunci, noi, oferim rapoarte lunare detaliate, in care puteti sa vedeti pozitiile detinute de cuvintele cheie stabilite, modificarile de pozitii de la luna la luna, traficul generat de campanie si numarul de conversii pe care mediu organic l-a generat.

optimizare seo
Cere o oferta personalizata!

Contact

Telefon: 0734.526.944

Email: office@digiteria.ro

Wordpress themes JazzSurf